Kadromuz
Yavuz Mahmut SÜRMELİ

YENİMAHALLE PINAR ORTAOKULU MÜDÜR YARDIMCISI

10/09/1969 tarihinde Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde dünyaya geldi. İlk öğrenimini Yahyalı Atatürk İlkokulunda tamamladı. Orta öğrenimini Kayseri İmam Hatip Lisesinde Tamamladı. 1988 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.1992 yılında aynı üniversiteden mezun oldu.1992 – 1996 yılları arasında Kayseri’de çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı. 1996 yılında Milli Eğitimdeki görevinden ayrılarak Kayseri, Nevşehir, Isparta, Tokat ve Ankara’da değişik dershanelerde on üç yıl  öğretmenlik ve müdürlük yaptı.2009 yılında Pınar Eğitim Kurumları, Özel Yenimahalle Pınar İlköğretim okulunda müdür yardımcısı olarak göreve başladı. Halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.